Motion = ONÖDIGT =P

Om promenader vore så bra som dom påstår så skulle brevbäraren vara praktiskt taget odödlig.Valen simmar hela dagen, äter bara fisk, dricker bara vatten och den e fet!Kaninen springer och hoppar. Men den lever bara i ungefär fem år.Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig knappt och lever.. i 150 år...Slutsats: Ingen mer träning och motion!



Kan man heta Bo om man är hemlös? Är det rakvatten i vattenpass? Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka? I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker? Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen? Om ett par älskar ute i naturen, är de uteliggare då? Kan ma......n kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushålspapper?


En pojke berättade i skolan att de hade fått 8 stycken kattungar. "allihop är moderater" sa han. två veckor senare kom statsminister och hälsade på i skolan. fröken bad då pojken berätta ...om kattungarna. "jo, det är så att vi har fått 8 stycken kattungar och de är sverigedemokrater allihopa" "men så sa du ju inte för......ra gången..!?" sa fröken bestört. "nej" svarade pojken. "men nu har dom fått upp ögonen''


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0