Skit höstväder med stormvindar och regn =(

Usch va ja hatar hösten =( Blåsigt, regnigt och snorkallt!!! Tur man har nån att värma sig med nu i höstmörkret ;) Per e så mysig att kramas med och hålla om och bara ligga och va nära varandra ;) Han ska bjuda mig på Saw 3D imorn ;) ÄLSKAR dem filmerna!!! Så ikväll ska vi se femman och sexan eller nån av dem ;)

Har varit runt och kollat jobb i butiker lite här och var idag och jag har fått ett napp där dem behövde personal så ja ska lämna cv där imorn med foto ;) Ja håller tassarna att d kan bli mitt jobb men ja har inga förväntningar utan ja tar en dag i taget så ser man va som sker helt enkelt ;) Kan ringa och tjata på dem så dem fattar att ja VILL ha detta jobbet ;) Inget drömjobb men e ett säljar jobb och jag är född till en säljare ;)

Färgade mina ögonbryn igår och noppade dem och tränade ;) E faktiskt ganska kul och skönt att träna måste jag erkänna =P Har alltid avskytt träning! Gymmet på Form & Figur i Ramlösa ;)



Köpte ngt godis för några dagar sen som hette Lutti och en kompis till mig kallas för Lutti ;)



Nu har min bil passerat 9500 mil! Gjorde den häromdan. När ja köpte den i september 2007 så hade den gått nästan 5 tusen mil bara så ja har inte kört så sjukt mkt ändå ;)



Kisarna har hittat sina platser med i Pers säng ;) Calibra på min sida och Zazzi på Pers sida *hihi* E så glad att han gillar mina katter så mkt som han gör ;) D betyder mkt för mig då dem e mitt allt och förhoppningsvis kommer Per med bli mitt allt *ler* Gillar honom riktigt mkt och d e sällan ja faller för nån så som ja har gjort nu, alla andra ja träffat sen ja blev singel har ja bara gillat men med Per så känner ja kärleken i mig gentemot honom och allt känns så underbart!!!



Jisses vilka dåliga bilder ja tar nuförtiden alltså =P D får d bli ändring på ;) Nu kommer en dagsfärsk bild på mig med mina fina ögon bryn ;)



Usch! Går emot att lägga ut en bild på mig utan mascara! Men här e det högra plockat och färgat.



Nu e båda plockade och färgade ;)



ÄNTLIGEN FREDAG så kan vi ha en massa mys jag och Per och kisarna och bara njuta av varandra i detta skitvädret och tråkiga årstiden och burra ner oss i sängen och bara va varandra nära och bada  badkar och ha d romantiskt ;)

Blås inte iväg med er i helgen                             c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0