Lucky ;)

Har träffat en underbar kille i helgen som d är seriöst med nu ;) Sjukt underbar! Träffades på en dejting sida ;) Sen i lördags har vi inte kunnat slita oss från varandra ;) Han e så mysig och härlig och allt!!! Han är 36 men ser yngre ut men åldern spelar ingen roll ändå ;) Kramgo och kelsjuk e han precis som mig ;) Han bor i en stor 3:a i Hbg på nästan 90 kvm ;) 2 ingångar till lägenheten med! Har ja ALDRIG sett förr iaf i en lgh! Tufft ;)




Körde hem Jontes son Keith ( Jonte e han ja bor hos ) i lördags med och han bor utanför Örkelljunga. Vet inte om ni varit där på det hållet men där e ett område där som heter Skogen ;) Har alltid gillat det områdets namn *hihi* Så ja va tvungen att ta en bild på skylten klart ;)



Har fått några fina kise bilder med på mina bebisar i dagarna här ;)







Älskar mina 2 fina kisar ;) Per gillar dem med *ler* Va ja e glad nu!!! Känns så härligt ;) Fattas bara ett jobb nu sen så e allt på topp ;) Ja tar en dag i taget så får ja se vart ja hamnar helt enkelt ;) Per stack och jobbade nu vid kvart i elva. Jobbar som truckförare på DHL. Ja ska bara blogga klart sen ska ja fixa lite ärenden sen ska ja hit igen till Per *ler brett*

Come to me clouds                      c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0