Kalkon middagen hos mina föräldrar ;)

Middagen gick bra hos mina föräldrar i lördags och Per fick träffa hela min familj med respektive ;) Vi är MÅNGA i min familj så det blev väldigt rörigt för stackars Per men d brukar dem flesta tycka då vi e så många ;) Komma ihåg vem som är vem mm =P Kelade mest med Lova & Liam där ;) Jag och Per hade Lova nästan hela tiden då vi va där ;) Liam va med oss han med ;)







E så dålig på att ta en massa bilder på allt folk nuförtiden men ja ska bättra mig! Har ja sagt länge förvisso =P Men ja ska försöka iaf ;) Men när ja e hos min familj e d så svårt att göra det då ja alltid har 1 st gullig Liam på mig och nu har man 1 st Lova med så man har fullt upp jämt ;)

Söndagen va lugn för oss med precis som fredagen va så d har varit soft denna helgen med ;) Men nu kommer en stor nyhet ;) Jag ska flytta in till Per denna veckan *ler* Allt känns så underbart och vi båda känner ngt speciellt sinsemellan som vi aldrig känt för nån annan förut! Visst jag vet att allt e underbart i början men detta känns annorlunda. Känns ända ner i magen och ända in i hjärtat och ja känner mig fri och lycklig med honom ;)

Vi är så lika varandra på allt med och känner och tycker samma saker men visst har vi olika saker med som vi inte tycker om lika mkt klart ;) Sen trivs katterna riktigt bra här med och jag trivs riktigt bra här med trots att ja hatar att bo i lgh. Vill helst bo i hus lite lantligt så man kan ha sin frihet i sitt hus.

Ska bli så kul att få inreda lägenheten med saker och göra fint ;) Vi båda säger vad vi tycker sen fixar ja det ;) ÄLSKAR att inreda och få fint samt att ja jobbar inte så då gör jag mer än gärna allt jobb hemma klart ;)

Är så kär i Min Per                                   c",)

Kommentarer
Postat av: guevacci

det är kul att modella lite ^^

2010-11-23 @ 13:18:07
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: MalinOpel

Det kan jag tänka mig att det är ;) Hade varit kul att prova på ;)

2010-11-23 @ 23:02:15
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0