Gamla ting ;)

Va med en nära killkompis nästan hela helgen, från lördag till söndag och va på marnad i Höganäs sen va vi hemma hos honom och hos hans granne som hade höstfest ;) Blev en riktigt trevlig helg ;) Björn min killkompis e en så underbart härlig och fin vän! Vi har så kul ihopam och kan prata om precis allt ;) Har lärt känna honom genom att ja körde Hemglass hos hans föräldrar men vi gick på samma gymnasium så vi hade setts förr men aldrig umgåtts. Tack för en fin helg Björn ;)

Söndagen körde vi till hans föräldrar och va där hela dagen ;) Hans föräldrar e så underbart härliga! Gerd & Peder heter dem ;) Kommer så bra överens med dem alla 3 och vi har så mysigt och kul ihopa ;) Igår slutade det med att ja och Gerd kollade på gamla smycken och gamla ting ;) Tycker d e ganska kul med äldre saker!

Tog foto på lite gamla saker iaf ;) Detta e en väckarklocka som dem hade förr ;) Riktigt tuff, fin och där va bra tyngd i!





Riktigt fint hantverk på klockan med fina mönster och designen och allt!

Sen kom d fram dem här små söta salt och socker skålarna som e så sjukt fina, vackra och söta!!! Silver med glas ;)





Sen hade hon ett gammalt silver armband i modellen x länk som såg ut som en vanlig x länk på ena sidan men den andra sidan va ruggad med randigt mönster och det va sjukt snyggt!!! Även detta armbandet va gammalt.





Läckert eller vad? ;) E stämpel där d står 830 och d e gamla smycken som dem hade mindre silver i, idag e d stämplat med 925 dvs 830 = 83 % silver i smycket och 925 = 92,5 % silver i smycket ;)

Det andra armbandet på bilden är köpt på www.pieceofsoul.se där hon har sjukt fina, modemedvetna smycken till bra priser då dem är handgjorda ;) Har 3 st olika sett som ja köpt från den sidan ;) Är äkta stenar och silver som hon använder i sina smycken. Är i riktigt fin kvalite och kvantitet ;) Besök sidan och se och har du önskemål om ngt speciellt så kan hon kanske lösa det så du får vad du vill ha ;) Inget smycke är det andra likt och vissa smycken kan man va ensam om att bära tom ;)

Har lyckats få toklånga naglar nu då ja inte orkat fila ner dem =P Ska börja jobba som professionell ryggkliare kanske *ler*



Och nu e d måndag igen och början på ännu en ny vecka i arbetslösheten =P E duktig på att söka jobb så ja hittar jobb nån dag ;)

Veni vidi vici                                c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0