Tropiskt kvavt klimat!!!

Ja fi fan va d e kvavt och hett ute! har varit det i många dagar nu! Räcker man sitter stilla så rinner svetten bokstavligen av en! E riktigt äckligt! Har knappt sovit dessa nätter pga värmen. Mår inte bra alls och kan inte tänka klart! Hoppas verkligen d blir skönt sommarväder igen snart, detta tar kål på en, älskar värme men inte när d e kvavt så man inte kan leva.

E mkt jobb nu denna veckan med sen e ja som sagt ledig i 2 veckor ;) Ska bli så skönt ;)

I lördags hamnade jag på fest med syrran hos Anders ;) Hade riktigt kul på festen! Blev relativt onykter med! Haha! Ibland känner man för att supa till det ju ;) Sov ingenting den natten sen körde jag till Kristianstad på söndagen och blev där till måndag morgon hos Krille.

Lite festbilder kommer här från i lördags ;)









Tog inte mkt fler bilder än såhär =P Har blivit så dålig på att ta bilder =P

Annars händer inte mkt här mer än jobb och fixa hemma så där ser snyggt ut. Sara bor hemma nu ett tag och röjer där mm. D går sakta framåt med städningen då vädret tar livet av en så orkar man nästan ingenting om dagarna ju! Vi ska alltid klaga på ngt annars e vi inte nöjda ju =P Så fungerar vi människor och vädret e vi duktiga på att gnälla om!

Får se om d blir Kristianstad sen igen på lördag och gå ut på Kristianstad dagarna och röja ;) Fick fixat nya naglar igår med hos Lutti ;)



Så nu e man fin till semestern ;) Har ingenting planerat då ja bara jobbar halvtid så då räcker inte pengarna så långt =( Men ja söker jobb hela tiden så tids nog ska ja nog hitta ngt då ja vill jobba heltid ;)

D va 32 grader häromdan och här kommer bildbevis på det ;)



I lördags hade ja med Steffi ( Jörgens dotter som bor på ovan våningen ) till syrran och badade länge och hade roligt ;) Hon ville följa med mig och bada ;) Hon blir 7 år gammal idag ;)



Så mer än så har inte hänt dessa dagarna. Ska bli skönt med helg snart så man kan börja sin semester och bara koppla av och njuta riktigt mkt ;) D behöver jag! Har dock en del ja måste fixa med men d lär ja hinna med ;)

Hot potato hot hot potato hot potato hot                                       c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0