Fick köra Turbo till Djursjukhuset igår igen...

Märkte igår att Turbo satt i kattlådan länge länge så ja stängde in honom i badrummet för att se om han gjorde ngt behov. Han va instängd i 6 timmar sen kom Jonas hem och släppte ut honom därifrån . Han sprang då direkt upp på lådan där uppe och försökte gå på lådan sen gick han i vår gäst säng och där kissade han lite. Sen kissade han i soffan sen stängde Jonas in honom på toa igen.

Efter en stund så kollade Jonas honom och då hade han kissat ner hela mattan typ i badrummet och lite här och var på golvet =( Så han ringde mig och ja ringde sjukhuset.

Fick åka in med honom igen ännu en fredag kväll. Maria Jonas syster va med mig in. Jack och Putte va hemma hos oss med så dem stannade hos Jonas.



Kom in till veterinären och dem kunde inte göra så mkt för kan han kissa så e d positivt. Så fort man tryckte på honom vid blåsan så strilade kisset ut! Usch! Diskuterade och efter alla val ja hade så bestämde ja mig för att ta hem honom igen. Innan dess så fick han smärtstillande och dropp ( 2 dl ) så han kunde kissa ut kristallerna och annat skit.

Har förmodligen varit kristaller och slem som suttit och täppt till urinröret så han inte kunnat kissa ordentligt sen när dem väl lossnade så kom allt kiss från honom. Verkar ha varit så för inatt så stängde vi in honom i badrummet för att hålla koll på hans kissande och när vi släppte ut honom i förmidaggs så hade han kissat i 2 omgångar ;)

Droppet han fick skulle verka efter 12 timmar med. Släppte ut honom i förmidaggs och har haft koll på honom hela dagen och han har gått på lådan och kissat och varit som vanligt *ler* Hoppas verkligen att han e på bättringsvägen!!! Vi alla håller tummarna!!!



Nu kommer snart Anders och Veronica och vi ska göra hembakad pizza *mums*

Smaskens ska d bli                      c",)


Kommentarer
Postat av: maaaaria

Hoppas på att Turbo blir bra igen nu.

Faffel ;)

bara hör av dig om det e något :)

2010-01-23 @ 20:12:17
URL: http://onlymaaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0