D väntas busväder igen =(

Suck suck suck för denna vintern alltså =( Ska bli så jävla skönt med vår!!! E ledig idag och jag håller på batt plocka bort alla växter och sånt från våra fönster för dem kommer imorn och ska byta våra fönster ;) NICE ska d bli!!! Har redan bytt 3 fönster men nu ska vi byta dem sista dvs 6 stycken ;)

Väntar in snö oväder ikväll igen här hos oss =( E så trött på denna snön och inte minst kylan! Ska tydligen komma 2 dm snö och blåsa kraftigt. Ja ska in till Djursjukhuset idag kl 15 och göra ett ultraljud på Turbos hjärta. Dem upptäckte att han hade lite lite blåsljud i hjärtat så ja kan lika gärna kolla upp det nu när ja betalar 20 procent pga självrisken ;) Turbo verkar va bra igen ;) Har inte hänt ngt med honom sen sist vi va inne med honom så vi håller alla tassarna att det är bra nu igen ;) Får se om vi tar ett urinprov till nu när ja ändå e där för att se hur d ser ut ;)
Har jobbat heltid förra veckan och ska göra d nu i 2 veckor till så har haft dålig tid att blogga =P Men ja gör så gott ja kan ;) E inte van att jobba heltid så nu har man inte så mkt fritid kvar som ja brukar!

Mina kisar gillar fönsterplatserna nu =P



Från vänster sitter Turbo sen Calibra sen Zazzi ;) Vauxhall ligger på en annan fönsterplats nu ;)

Ska ha "vårdnadstvist" om Vauxhall med Putte =P Han vill ha Voxen och ja vet han får d bra där plus att han e mer en ensam katt så vi ska diskutera det lite smått ;) Putte ska hjälpa oss med att sätta in 2 fönsterbrädor däruppe sen då dem som e där nu sitter fast i fönsterna. Putte e en snickare och en riktigt god vän till mig sen många år tbx och e en god vän till Jonas med nu ;)

Nej nu ska ja fixa klart här hemma inför fönsterbytena och fånga in Turbo sen ;)

Pussi puss puss                        c",)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0