Tandläkarbesök =P

Idag åkte jag och Per till tandläkaren där syrran jobbar och fick Pers inflamerade visdomstand utdragen ;) SKÖNT för honom för han har haft så sjukt ont sen i lördags den stackaren =( Han har fler tänder han måste dra ut plus att han måste göra en undersökning så dem kan se va som behöver göras.

Jag rök med på en undersökning men med bidrag från försäkringskassan så betalade ja bara 75 kr istället för 675 kr ;) Så d va fan billigt ;) Dock så har jag i min visdomstand som kom upp nu i år litet hål och den måste vi dra ut nästa år samt att jag har tydligen ett hål som måste lagas med =( Snyft =( Nedrans skit =P Men men, d va inte värre än så och vi skulle använda TANDTRÅD ELLER PLACKERS varje dag nu för att inte få mer hål eller tandsten mm.

Får väl försöka bli duktigare på det då =P Ska till apoteket imorn ändå och handla lite behövligheter så då köper ja plackers då med ju ;) Så nu slipper syrran tjata på mig om en undersökning ;) Men va på håret ja fick d billigt för det året man blir 30 så e det ganska mkt dyrare att gå till tandläkaren på undersökning. Skit att d e så dyrt med tänder faktiskt. E inte konstigt många har dåliga tänder i denna världen då det är så dyrt! Men både jag och Per blev förvånade då hans inte blev mer än 1200 kr ;)

Har ingen ny bild alls som ja tagit =( Måste ta bilder oftare alltså ;) Men ville slänga in en bild på denna hybrid Hibiscusen som ja hade i Hemglassbilen ett tag då ja körde Hemglass ;)



Grymt tuff va den! 2 olika färger på blommorna från samma stam ;) Dock så dog denna under alla mina flyttar i år trist nog =(

Snart kommer syrran förbi en sväng                          c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0