Snön bara faller ner

Nån vit jul kommer vi säkerligen att få om det ska hålla på såhär med snö varannan dag mm. Idag  snöar det en hel del igen. Vill ha en vit jul och en vit nyår sen räcker det liksom för sen kan sommaren komma ;) E långt kvar tills det blir vår och sommar dock =( Men det kommer tids nog.



Bild ut på parkeringen där vi bor pch på snön som faller ner. Bor på femte våningen utav totalt nio våningar.

Hittade lite katt saker på nätet igår som ja skulle vilja ha ;)





En sån mega stor klöspelare e min högsta önskan just nu till mina kisar för dem älskar såna klöspelare över allt annat som dem kan flå i och busa i ;) Finns så mkt saker som man skulle behöva köpa men man har inte råd till det =( Ska va glad att ja klarar mina räkningar med pengarna ja får in men d finns så mkt som man skulle behöva i sin vardag som man inte har råd med alls. Prioriterar att katterna får mat och det dem behöver innan mig. Mat får ja ta när ja kan ha råd att handla mat. Man vänjer sig snabbt vid att leva fattigt, har jag gjort i 2 år nu så jag e van men vissa månader e värre än andra.

Håller på att somna ifrån datorn här nu med. Sanslöst så trött man kan va! Har slängt igång en maskin tvätt här nu iaf och ska städa lite mer lite här och var sen duscha ;) Har inget måste direkt idag. Ska bara handla lite nödvändigheter senare .

Smell ya later                                c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0