Måndag igen =(

Helgerna går alldeles för fort alltså =( Men men så e d här i livet. E typ helg jämt för mig men inte på samma sätt då inte Per e ledig =/ Ja e van nu men får ändå tiden att gå fort på ngt konstigt vis =P I lördags förmiddags åkte jag och Per till en akut tandläkare då han hade grym värk i en visdomstand så han fick meducin. Han ska ta bort den tanden så fort han kan och en till visdomstand med men d e fan inte billigt =( Suger att tandvård e så dyrt. Ja har inte haft råd att kolla mina tänder på 3 år då d e för dyrt för en rutinkontroll bara då man e arbetslös eller bara jobbat halvtid. Har alltid haft fina tänder och har bara haft 1 hål som ja hade när ja va 20. Sist hade ja inga anmärkningar för 3 år sen och innan dess va ja inte hos tandläkaren på 6 år =P

Körde till Munka sen en sväng själv och firade lite födelsedagar som vi haft i familjen, Mamma, Tobbe och Linus har fyllt år nu. 29 & 30 nov samt 7 dec fyllde dem år. Så d blev mat där och lite snack men ja va sjukt trött ( som vanligt ) så ja va där i 4 timmar ca sen körde ja hem till stackars Per med sin tandvärk.

Igår så va en tjejkompis till Per här, Lina och hälsade på ;) Hon sjunger i ett band som Per va med i innan. Bandet finns inte riktigt kvar idag då alla gått andra vägar pga diverse saker. Per spelade gitarr igår med lite av sina egna låtar och Lina sjöng. Vi ändrade på texterna och fick ihop det så det blev perfekt och hade kul. Jag ÄLSKAR att sjunga. Har gått i kör i många år men d va ca 15 år sen ja sjöng i kör sist och tyvärr så e rösten inte alls så bra som då. Hade varit riktigt kul att få öva upp rösten igen så kan jag och Per spela och sjunga ihopa ;) Har alltid älskat sång och musik och d e kul att ja hittat en man som har det intresset med ;) Ska kolla upp om ja kan få hjälp på ngt sätt av nån att öva upp min röst igen för det är ngt ja  verkligen vill ;) Vill kunna sjunga som ja har kunnat sjunga igen ;) Höga toner va inga problem alls förr, kunde ta alla toner.

Har fanimej inte lyckats ta en enda bild under hela helgen =P Tycker en blogg blir så sjukt tråkig utan en bild per inlägg jue =P Men det är sånt som händer ibland ;)

Ha en skön måndag                                         c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0