Komedi legenden Leslie är död =(

Leslie Nielsen som va skådespelare och gjorde massvis med komedi filmer har avlidit i en ålder av 84 år gammal läste jag innan idag. Han somnade in igår lugnt och stilla. Är så trist när nån så bra somnar in men vi alla ska vandra den vägen förr eller senare och helst senare dvs av hög ålder. ÄLSKAR alla hans komedi filmer som han medverkade i ;)



Smått sliten e man efter helgen =P Blev lite dricka hela helgen med min underbara Per ;) Han e så sjukt underbar och vi två e skrämmande lika varandra på massor av sätt så det nästan är läskigt ;) Har samma inställning och tyckande om i princip allt ;) E väldigt skönt för vi vet båda hur vi fungerar då vi e så lika ;) Har ALDRIG känt mig såhär nära någon kille innan i mitt liv! Känns så rätt som det bara kan bli ;) Vi tar en dag i taget och vi båda hoppas på att det är vi två livet ut ;)

Tack Per för att vi fann varandra ;) Kan inte förklara i ord hur lycklig jag är! Många nära vänner till mig har sagt att jag är en helt annan människa nu pga att ja hittat en kille som känns rätt ;)



You are my life                             c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0