Älskar klänningarna på Bonprix!!!

Man kan titta sig sjuk på bonprix.se! Så sjukt mkt fina kläder dem har där! ;) Önskar ja hade råd att köpa något iaf ;) Behöver nya kläder för d första. Dem e inte så vansinnigt dyra heller men dem e riktigt snygga ;) Idag har ja tittat ut lite klänningar som ja skulle vilja ha från den sidan ;)













Hade jag haft ett heltidsjobb så hade ja lätt shoppat loss lite på denna sidan iaf ;) Det är precis i min stil och vad jag älskar i klädesväg ;)   Jag gör va ja kan för att hitta ett heltidsjobb. Vill jobba och jag vill bara jobba heltid, inte mindre tid.

Nu är det fredag igen ;) Veckodagarna går sjukt fort! Imorn ska vi till Munka och fira 3 st födelsedagar som varit i min familj nu. Mamma, Tobbe & Linus har fyllt år. Så d blir middag där och att man umgås ett tag ;) Ikväll ska jag och Per bara ha mys kväll just the 2 of us *ggrrrrr* Hehe ;) Blir Idol finalen och massor med mys till den ;)

Äntligen fredag                                       c",)

Kommentarer
Postat av: Katja

Klänningen du har bild på i både rosa & svart, Köpte jag i rött.. Den e riktigt snygg.. Finns bild på mig i den på min sida på facebook.. Kram

2010-12-14 @ 21:47:27
Postat av: MalinOpel

Va nice ;) E det bra kvalite och passform mm? ;) E såååå sugen på att handla lite därifrån men d får vänta ett bra tag nu =P

2010-12-15 @ 17:07:53
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0