Ausås bo =P

Ja då bor man i Ausås hos Sara Sorsa nu då ;) Hon har mkt pynt mm så nu ser där ut som ett bombnedslag då ja har lådor överallt och sopsäckar med kläder mm! Puh! Ska ta tag i det i veckan eller så fort ja kan ;) Jobbar nästan hela denna veckan så blir lite tajt men ska göra vad ja kan ;)

Zazzi och Calibra har hittat lite favvo platser i huset ;) Fick 2 söta bilder på dem ;) På den ena tvättar Calibra Zazzi och hon bara njuter *ler*





Jag och Sara röjde på uteplatsen och i badrummet igår iaf ;) Sara kom nämligen aldrig iväg till Kreta då Islands vulkan jävel ställt till det =( E riktigt trist för henne =( Kanske nu på lördag kan hon åka men d ser inte ljust ut    =( Hon vet ingenting om när var och hur hon ska, kan åka. Stackars dem som e fast i utlandet som ska hem bara!!!

Har inte hänt så mkt mer annars faktiskt. Ingen Voxen har synts till och ingen har ringt om honom heller =( Ja tror faktiskt att han kommer bli en vildkatt, känner d på mig precis som ja kände på mig att han skulle försvinna efter Turbo då han e lite väl speciell och udda mm. Han har inte så starkt psyke mm. Har inte lyckats komma på ett sätt att fånga in honom på heller =(

Ska försöka jaga tag i en dator som ja kan låna då Sara tar med sin till Kreta som d ser ut nu. Måste ha en dator och internet med. Får köpa sån trådlöst då hon inte har hemtele. Dock e där nån jävla radioskugga just där så internet e tok trögt =( Får kolla upp vilken operatör som e bäst där ute.

Ha en 3vlig kväll allijoppan             c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0