Arrangemangsdags ;)

Fixade ett arrangemang till Anki igår som hon ska ge bort till en vän som dem ska till i helgen ;) Hon gillar lila så d blev i lila toner ;) Ett Martini glas blev arrangemanget i denna gången ;) Körde sen till Anki när ja fixat klart den och satt där ett tag och snackade lite. Sen körde jag till jobb efter ja varit hos Anki. Hände inte mkt mer än så igår. Händer mkt mer när man e arbetslös tycker jag =P När ja bloggat innan när ja inte jobbade så hände det alltid ngt varje dag! Hihi ;)





Jobbar alla vardagar denna veckan så man hinner inte med så mkt annat än att städa hemma och duscha! Har väldigt varmt och fint väder nuförtiden. Skönt men d skulle ha kommit i somras jue. Nu börjar d tyvärr att bli äcklig kall höst snart =( Så snart får vi tömma poolen =( Men den ska stå uppe tills Jonas haft sina kalas på hans 25 års dag ;) Den 12 September e d hans familj som kommer och den 13 är d min familj som kommer ;) Blir tajt med plats annars då min familj e stor med allas respektive inklusive! Är 8 st i min familj plus att 4 har partners så d blir en del!!! Hoppas att alla kommer för d hade varit riktigt kul!!! Många av mina syskon e sällan här, e syrran som e här ofta bara. Har ju målat om och fixat en del som dem andra inte har sett ;)

Är duktiga Jonas som målat om och jag har fått fixat till fina gardiner via Anki *du är en pärla Anki* . Är kul när man får d fint hemma och att man gör d precis så som man vill ha det ;) Får göra mig i ordning nu så ja kan komma iväg, ska några ärenden med innan jobb bara.

Hej hej                        c",)

Kommentarer
Postat av: Nicole

Oooh. jag älskar den blomman. Såå fin med det lila. =0) Hela arrangemanget är jättefint! =0)

2009-09-01 @ 12:44:00
URL: http://nikkilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0