"Spa dag " ;)

Har bara kopplat av hemma idag med att titta lite film och tagit d lugnt ;) Mår mkt bättre idag ;) Jonas e typ li8ka dålig än den stackaren =( E lite synd om honom faktiskt =( Har regnat hela dagen i princip och varit deprimerande väder. Gjorde inpackning i mitt hår idag och fotbad med pulver i för fotsvett. Ja har äcklig fotsvett som inte luktar blåblär inte! Har ALDRIG haft fotsvett förr! Fick första gången för typ 4 år sen. E äckligt som fan men ja har hittat en produkt som e grymt bra mot fotsvett ;) Peusek ;) Denna produkyen e grymt bra och all lukt försvinner samt svett på iaf 2 månader ;) KÖP denna om ni har problem, kan varmt rekomendera den med tio plus poäng av fem möjliga ;)



Kollade på "Kalla fakta" precis med inslaget ang. Älvsbyhus. Vilka idioter dem är som inte bygger rätt och gör rätt för sig! Dem gör fuskbyggen ju! En av mina kusiner har köpt ett nytt hus därifrån och där har dem inte byggt med isolering i taket utan bara plast och takpannor! Sanslöst när man betalar så mkt för ett nytt och fint hus som man SKA kunna bo i dem närmaste 15 åren utan att behöva renovera eller ngt annat! Älvsbyhus e svartlistade på "Råd & Rön" hemsidan, d e d enda hus företaget som e svartlistade där i Sverige... Så tänk er om innan ni gör ett husköp hos företag och kolla upp om dem e svartlistade eller hur dem ligger till och kolla med dina kontakter! Man känner alltid nån som vet ngt om man har stor umgängeskrets som kan va ärlig och berätta om företag dem varit i kontakt i! 

Ja fattar inte hur såna företag kan gå runt till slut! Dem får ju en stämpel sen förlorar dem bara kunder när dem inte gör rätt för sig och vill ha nöjda kunder! Vill dem ha ett företag som ska fungera länge så måste man ha nöjda kunder, ge bra service och vara tillmötesgående! Och framför allt inte se ner på alla medel svenssons som köper hus och tänka att dem har inte råd till det eller det så då skiter vi i att laga det och det. Förr eller senare vinner dem som har rätten på sin sida iaf! Kan dock ta lång tid men d e d värt! Efter kvällens program kommer Älvsbyhus ha förlorat MÅNGA kunder iaf *ler*

Hittade min mini soptunna i en av mina pynt lådor som ja inte haft framme på år och dagar så den har rykt fram nu och är soptunna till Jonas snyt papper =P



Röd och liten och söt är den men den ser dock rosa ut på dfenna bilden =P

Får väl slänga igång en film nu då d bara går skit på tv som vanbligt =( Suck... Har typ 30 kanaler men där e i princip ALDRIG någonting att se där!!! Man kan inte göra alla nöjda som sagt men ja har iaf fått se min serie ikväll "One tree hill" ;) Älskar den serien!!!! Skulle vilja ha alla säsongerna av den serien och av serien "Charmed" ;) Hr tatueringen från serien Charmed ;) Ska ringa och få tid till att fylla i den, va ett år sen ja gjorde den nu ;) Den 3 december 2008 gjorde jag denna tatueringen ;)  

  

Svetter torka med servetter                  c",)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0