Tog 1 timme för Jonas att få av en fälg igår =P

Gårdagen va ja med Tessan hela hela dagen ;) Vi gick långrunda, röjde i huset efter saker till loppis, mäklaren va där och tog bilder och vi va även en sväng i några klädesaffärrer och stylade om Tessan *ler* Hon snodde ett tubtoplinne av mig som hon tyckte va grymt skönt så vi letade linnen till henne och vi hittade ett linne, en skjorta med fastsytt linne och ett par shorths ;) Hon blev riktigt fin i dem nya kläderna ;) Får lägga in bilder sen ;) Sen upptäckte vi i Landskrona att Tessan hade punka på sin bil så vi körd eoch pumpade upp däcket och jag hittade en stor spik som hon hade mit i däcket =( Blir nytt däck då där ändå va dåliga mönster på det. Hon ska få sina bak bromsar bytta på söndag då hon kör plåt mot plåt med. Men eftersom däcket kunde läcka luft så frågade jag Jonas om han ville byta dem så hon kunde köra tills på söndag med luft i däcken och Jonas kom och hjälpte henne ;)

Vi körd in bilen till Tessans granne Annika för där va ett garage med jämn mark till domkraften. Men fy vilket helvete Jonas hade att få av höger bakdäck!!! Han slet i över 1 timme innan han fick av det!!! Klåparen som satt på dem hade ju inte tagit på zinkpasta så d hade argat och rostat fast ganska duktigt! Han va duktig och ENVIS, han SKULLE få av däckfan!!! Hur han sen kunde jobba så bra med tre st fruntimmer kacklandes bredvid sig har ja ingen aning om *haha* Han e väl van *ler*  Dem andra däcken satt inte fast så mkt men hela projektet tog nästan 2 ½ timme pga höger däckfan bak!!! Tessan va otroligt tacksam och ska baka massa kanelbullar till Jonas ;)

Jag va hos Tessan halv tio på förmidaggen och körde hem vid elva på kvällen ;) Vädret har varit riktigt skönt igår med, dock lite för mkt blåst på dagen som lugnade sig på eftermiddagen.

Klockan e snart 11.00 denna fredag morgon och jag har dammsugat, bäddat och snyggat till hemma! Ska till syrran och hennes sambo hela dagen idag så ska bara duscha och äta sen typ köra till Bjuv ;)

Pussilur      c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0