Lugn Putte helg ;)

Fredags kväll körde jag till Putte och sov där tills lördagen. Blev dock inte mkt sömn då vi kollade på 5 filmer på rad och gick i säng vid 05.00 tiden ca! Kollade på The Butterfly Effect, Saw 5 & Jumpers men kan inte komma på dem andra med vi såg 5 st på raken ;) Vaknade vid 09.00 tiden och gick typ upp då med. Vä riktigt fint väder igår men blåste lite väl för häftigt på dagen dock =( Som vanligt =P

Igår spelade vi en massa Wii Bowling så armen idag e inte riktigt redig =P Hade riktigt kul med Putte i helgen! Har känt varandra sen ja va 16 ;) Har alltid haft bra kontakt till och från och varit riktigt bra vänner. Han e en underbar vän ;) Har dock varit riktigt dålig på att ta foton i helgen så blir bara skrivande för en gångs skull ;)

Sen på kvällen igår va ja en sväng hos Tessan och snackade lite skit bara med henne och Jonny samt Annika och Johnny. Va riktigt trött efter helgens dåliga sovande så blev hemgång från Tessan och dem vid 22 tiden och ja somnade vid 23.30 tiden hemma och har sovit som en stock!!!!!! Gick upp 10.30 idag =P Hihi ;) Har städat och röjt lite hemma idag bara. Pojkar e lite dåliga på det visst =P * pikar ingen speciell * Haha ;) Ska fortsätta röja lite nu och städa lite sen ska ja iväg en sväng till en killkompis en snabb sväng för ja har lite smått och gott att fixa!

Schwiiing         c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0