Tokblåsigt ute idag!!!!!!

Dagen har varit lugn idag! Tänkte lukat men vädret tillät dock inte det idag =( Har kommit en del ogräs sen regnet började ösa ner =( Hoppas på bättre väder imorn ;) Fick besök av en kompis Christer idag som va här i ca 3 timmar och vi snackade en del och tittade i fotoalbum. Sen när han stck så gjorde ja ett arrangemang som ja fick en beställning på till en kompis ;) Ett konfirmations arrangemang skulle det vara så här kommer bilden på arrangemanget ;)

 

Det blev ganska bra! Vi gör ett byte nämligen. Ja får spindlar i nät i nån svart metall som dem gör som hobby *grymt fina och snygga* som ja vill ha ;) E kul att göra ett byte när vi från båda hållen har ont om pengar jue =P Christina heter hon. E hennes kille och hennes dotter som gör dem tror jag d va :) Bild på hur dem ser ut kommer här ;)

Riktigt grymma och snygga spindlar! Såna här ska ja få ;)

Dem e riktigt nice dem här spindlarna!!! Sen va jag hos Tessan från tre tiden till ca halv åtta tiden idag och umgicks med henne och gick en lite mindre runda än va vi brukar göra ;) Vädret har varit tokblåsigt och regnigt idag med =( Har blåst ngt otroligt mkt idag! Puh! Nu e man nyduschad och belåten efter middagen som blev Pommes och Chicky bits med Bearnaise *mums* Ska hålla kväll nu ;)

Tjöss       c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0