I sökandet efter värme ;)

Igårkväll körde jonas till akuten med sin pappa för han hade gått å trillat och slagit huvudet och näsan. D visade sig att d inte va ngt farligt utan dem bara sydde ihop såret. Skönt! Han va hemma sent så blev att Kajsa sov i vår säng så sov Jonas däruppe när han kom hem miss i nassen.

Idag körde vi iväg för vi skulle köpa värmeljus å kolla på kaminer. Köpte värmeljusen på Ikea iaf för 19 kr för 100 st ;) D e ett bra pris ;) Kollade kaminer på 2 olika ställen. Kostar en del om man ska ha en bra kamin. Mellan 10 och 15 tusen får man punga upp med för att få en bra kamin hos kamin företag. Visst, finns Bauhaus och andra ställen men där har dem inte samma service och kunnande om kaminer så då går man nog hellre till ngt man känner till. Vi får se va vi hitt på, har inte riktigt bestämt oss om vi ska ha in en kamin eller hur d blir. Måste som sagt ha i ett rör i skorstenen först och främst sen kamin. Känner en som fixar röret och jobbet för 10 tusen sen kamin på det så landar iaf på 20 papp. Sparar förvisso in pengarna snabbt men får se va vi gör ;)

Blir att ruttna som vanligt denna fredagkväll då Jonas ska se urtråkiga Lets dance!!! Suck...Får sitta vid datorn och surfa lite som vanligt ;) Syrran e här men hon kollar typ på vad som helst så blir jag som ruttnar bara! Blir kela med Zazzi iaf nu under kvällen å "bråka" med Jonas *ler*

Puts & Krom     c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0