Het sommarvärme!

Den 31 Maj hade jag och syrran vårt ihopslagna kalas för släkten hos henne och Johan ;) En grymt varm och härlig sommardag blev det! Poolen höll runt 18 grader ;) Mamma gjode hennes goda potatis sallad och jag och Kajsa fixade kassler, hemmabakade kladdmuffins med grädde och persika på och en massa drycker ;) Blev grymt gott och lyckat framför allt! Mummo hade med sig grönsallad ;) Fick lite pengar, en Orkide, schampoon och sånt, trisslott som ja vann 75 kr *wii* en uteblomma ( såna små blåa i en hängande kruka ;) Vet inte va temperaturen låg på den dagen men d va grymt varmt iaf! Totalt va vi 17 st på kalaset, 18 med Dino ;)

Deras lilla mini pool ;)   Enst blöt Dino efter ett bad i poolen ;) Han slickar Kajsa här =P

Märkligt nog tog jag inga bilder alls på kalaset! Hade fullt upp med gästerna och badandet med mina syskon mm ;) Ska få bilder från mamma sen ;) Blev en riktigt lyckad dag i sommarvärmen! Dino kastade vi i poolen några ggr med klart =P

Den 1 Juni dvs i¨går och idag 2 Juni blev d bara att koppla av vid poolen hos syrran igår hela dagen och sola och bada sen satte ja och Jonas upp vår pool igårkväll och började fylla den! Den e på 15 kubik så tar ca 18-20 timmar att fylla den =P Nu ikväll e den full iaf så det tog sina timmar att fylla den ;) Har varit riktigt skönt att bara koppla av dessa 2 dagarna och ta d lugnt! Idag va ja bara hemma och kopplade av och fyllde poolen ;) Höll ca 18 grader i poolen hemma!

Poolen med fina plattor till poolen ;)  Poolen nästan full! 

Tog lite gamla plattor och lade dem som en gång så man inte får med sig så mkt skit ner i poolen ;) Blev riktigt nice ;) E tredje säsongen denna poolen åker upp nu ;) Har aldrig haft bekymmer med den heller!

Så d har bara varit lugnt och skönt och ingen stress till att man MÅSTE göra saker *ler*

Ska på intervju imorn på Juvelen på Familia i Hyllinge *wii* Håller alla mina tummar!!! Hade varit riktigt kul att få komma in där och jobba i guldbutiken ;)

Natti natti       c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0