Turkiet here we come!!!!!!

Då va helgen över och en 2 veckors resa e bokad till Turkiet nästa år i augusti ;) Wiii! Skulle varit ledig hela helgen men fick jobba då Karin va sjuk men d gjorde ingenting ;) Jobbade 3 h i lördags och sex och en halv timme i söndags. Som ja skrivit i bloggen innan så har Jonas fått en lastbil i huvudet då han ville ut och resa!!! Va han som tog första initiativet!!! Han som ALDRIG skulle sätta sin fot på ett flygplan!!! Hihi ;) Men nu e d bokat ;) Åker 25 augusti och kommer hem 9 september så 2 veckor med All inclusive ;) Alanya blir resorten klart ;)



Nice hotell va? Poolen e på 1200 kvadrat meter ;) *ler brett och drömmer mig bort* Men onsdagar och lördagar får vi svälta då vi inte får nån mat på hotellet! Haha! Märkligt men så är det så då ska vi äta god mat ute ;) Ingår bara frukost onsdagar och lördagar. Va i Turkiet i Alanya p klassresa i 9an men minns inte exakt allt för d e ett tag sen! Tog bara en filmrulle med bilder där med. Ska bli kul att se hur där e nu och om man känner igen sig ;) Ska försöka komma på vilket hotell vi bodde på då men tror d va "Erkaptan" vi bodde på då. Bilderna ja sett p d hotellet påminner om d vi va på då. Detta hotellet heter "Green Garden" som vi ska bo på denna gången ;) Alla vi 4 ska bo i samma lägenhet ;) Jag, Jonas, Kajsa ( syrran ) och hennes sambo Johan så d ska bli tokroligt!!!!!! 254 dagar kvar till avresan ;) Åker med "Ving" ;)

Längtar tills vi ska resa!!! Ska bli så himla härligt att se Turkiet och göra upptäcksfärder och bada och allt!!! Har velat åka utomlands i många år men inte haft tid eller pengar. Har även prioriterat annat så d har aldrig blivit av med nån resa! Sen har jag och syrran alltid sagt att vi 2 vill utomlands tillsammans ;) Nu slår önskningen in iaf!!!! Så jag och Jonas ska inte köpa julklapp till varandra för resan e vår julklapp ;)

Julen närmar sig med storsteg och jag jobbar i princip alla dagar fram till jul ;) Jobbar på Julafton med ;) E ledig torsdag och fredag denna veckan sen jobbar ja alla dagar fram till jul ;) Är vitt på marken nu här hos oss och graderna har sjunkit en del nu så vi får la se om d blir nån vit jul =P

Merhaba                          c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0