Solen har varit framme hela dagen!!!

Hela dagen har vi haft sol och INGET regn! Storartat!!! Har röjt lite i trädgården idag och inne. Får passa på när ja inte jobbar ju! E Vallåkra denna helgen men vi strutade i att åka dit. Ja har inte så mkt intresse av det längre. Bil intresse har ja kvar men har tappat suget väldigt mkt för streetrace sen ja va tvungen att sälja min Calibra =(

Vi va inne i HBG igårkväll på racet och kollade på alla tusentals bilar som fanns där ;) Tyvärr e där mest äckliga traktorer 
=( Avskyr Volvo! Nasty e dem! Vallåkra träffen va till en början bara traktor träff. Vilken tur där e annat att se på nu iaf! 

Har jobbat mkt nu i veckan med, skulle jobbat 15 h men d blev 30 h istället ;) E nice ;) Fick tillbaka förlovningsringarna i torsdags från gravyren med förresten ;) 

Igår eftermiddag så va vi i Ljungaskog då min Ukki fyllde 75 ;) Han blir förvisso inte 75 förrän idag men vi firade honom igår.Va vi familjen Johansson bara som va där igår och firade honom. E skönt när man delar upp det för vi e så många redan med respektive så då har alla tid till varandra mm ;) Kajsa och Johan va dock inte där då dem åkte till Turkiet i onsdags ;) Kajsas Johan fyllde 30 i torsdags så d va en födelsedags getaway resa *ler* Hade riktigt trevligt igår hos Ukki och Mummo ;) Glömde ta ett foto på Ukkis arrangemang som han fick av mig kom jag på nu =P Får försöka få en bild på den en dag ;) Blev riktigt snyggt i det höga champagneglaset! Mummo från vänster sen sittandes är Farmor sen har vi Ukki längst bak till höger ;)

 

Inte så tokbra kvalite på bilden dock men man ser vilka vi e iaf ;)

Hittade en trädgårdshibiscus för nån dag sen som va riktigt nice ;) Skulle gärna vilja ha en sån ;)

  

Ska fortsätta småstäda och pyssla nu snart igen. Jonas och Jack ska snart till Svalöv och handla samt köpa hem pizza till oss ;)

Jodelatiho        c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0