Bra sagt kommunerna!!!

E så fruktansvärt trött på detta snacket med flyktingbarnen! Jag håller helt klart med kommunerna att inte ta emot fler flyktingbarn!!! För det första så har vi inte ens pengar till oss svenskar så vi kan klara oss så VARFÖR ta emot utlänningar som vi ska ta hand om när d svenska folket inte ens hjälper oss svenskar i första hand!? Jobb finns inte till alla svenskar men ändå plockar vi in massor med utlänningar och gör sverige sämre! INNAN vi tar in utlänningar så bör vi ta en koll först så vi har plats till dem! Har ingenting emot att vi tar in men d får va nog nån gång!

Är så trist att samhället blivit så fel =( Hjälp oss i Sverige först och när vi alla fått hjälp DÅ kan vi ta in några st om året. Vi tar in alldeles på tok för många för d första. Finland är mkt bättre på detta, dem tar inte in en enda för dem har inte pengar eller jobb eller plats till dem! Visst dem har säkert d inte lätt i sina länder där dem kommer ifrån men d finns ganska många fler länder som dem kan vända sig till. Många länder funderar nämligen på att stoppa att ta in fler då dem inte har pengar till dem mm.

Så många som e arbetslösa i vårt land och alla andra som e drabbade på ett eller annat sätt så e d trist att pengarna läggs på andra istället för på oss först och främst. Finns hur många som helst i detta landet som behöver vår hjälp FÖRST!!! Alla kommuner i Skåne har sagt NEJ till att ta emot dem och jag förstår dem plus att dem har all rätt i varför dem inte tar emot dem! Pengar och plats måste till som dem inte har! STÅ PÅ ER SKÅNES KOMMUNER! VI HAR INTE PENGAR TILL ATT TA IN FLYKTINGAR ÖVERHUVUDTAGET!!!

Va bara tvungen att ta ut min ilska på ngt! Är som sagt min blogg och stör ni er på mitt inlägg så kommentera det inte utan ignorera d ja skrivit bara. Är min cyber dagbok så så enkelt är det bara ;)



Plockade lite ogräsblommor hos Anki idag och satte i hennes ena lykta och d blev fint ;) Hon fick sitt arrangemang idag ;) Körde dit vid 11 tiden och körde hem vid 17 tiden ;) Fick gjort en del hos henne idag trots allt vårt snack ;) Grävde upp växter och blommor som ja skulle ha hemma i trädgården, ja klippte hennes gräs med hennes åkgräsklippare ( d va tok roligt att köra en sån!!! Har ja aldrig gjort innan!!! ) Blåste tok mkt idag så ja struntade i att ligga hemma och sola och småpyssla samt bada =P

Badade dock ikväll innan ja gjorde middagen som blev hemmagjorda biffar med råstekt potatis och gräddsås ;) Mums va det!

Bye bye               c",)

Kommentarer
Postat av: sasse

HEJA MALIN!!!

2009-08-20 @ 21:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0